Praktijk voor Regenesis Healing en Voetreflex Therapie
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Contact

 

 

Regenesis behandeling

De behandeling

De behandeling begint  altijd met het uitlijnen van de atlas en de draaier (de 1e en 2e halswervel) en daarna de rest van de wervelkolom. Dit gebeurt staand. Wanneer het u echt niet lukt te staan kan het eventueel zittend of liggend, maar de voorkeur gaat uit naar staand omdat het lichaam dan beter in staat is om vrij te bewegen.

Bij de aanraking van de atlas kan het lichaam al allerlei bewegingen gaan maken om weer terug in zijn oorspronkelijke balans te komen. Het kan zijn dat het bij iedere wervel gebeurt.

Na het uitlijnen kunt u gaan liggen of zitten. Dan wordt er behandeld op specifieke delen van het lichaam. Bijvoorbeeld op de organen of het klierenstelsel, afhankelijk welke klacht de patient heeft. Dit alles gaat door middel van zeer zachte aanraking.

U houdt uw kleding gewoon aan.

Onder het genot van een rustig muziekje  kunt u zich helemaal ontspannen en de behandeling ondergaan.

Een behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Het aantal benodigde afspraken is van te voren niet te bepalen. Uit de praktijk blijkt dat een behandeling nog een aantal dagen doorwerkt. Ook dient u na de behandeling veel water te drinken. Dit is om de afvalstoffen, die vrijkomen tijdens en na de behandeling, goed af  te kunnen voeren.

Graag verwelkom ik u in mijn praktijk!

Voor een afspraak of meer informatie kunt u telefonisch of per mail  met mij contact opnemen!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld