Praktijk voor Regenesis Healing en Voetreflex Therapie
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Contact

 

 

Reacties

Welke reacties kunt u tijdens de behandeling krijgen?

De reacties op de behandeling zijn zeer uiteenlopend. Vooral als u uitgelijnd wordt, kunt u spontaan gaan bewegen, schommelen van voor naar achter of van links naar rechts, maar u kunt ook spontaan boos worden of verdrietig of iedere ander soort emotie krijgen. Er is van alles mogelijk en als therapeut vinden we niets raar of abnormaal. Er zijn ook mensen die echter niets voelen. Maar dat maakt niets uit. Ook voor hen wordt het helingsproces in gang gezet. En hierbij geldt, alles is goed!

De effecten van een behandeling werken nog drie dagen door. Het lichaam is dan nog steeds bezig om zich te helen, dit kan gepaard gaan met spierpijnen of emoties die alsnog los komen. Het beste is om na iedere behandeling heel veel water te drinken omdat er veel afvalstoffen vrij komen en deze goed afgevoerd moeten kunnen worden. 

Soms treedt er direct verbetering op en soms pas na een aantal behandelingen. Als therapeut valt er nooit van tevoren voorspellen wat er bij u gaat gebeuren en hoe vaak u terug moet komen voor een behandeling. Ieder mens is uniek en reageert anders.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld