Praktijk voor Regenesis Healing en Voetreflex Therapie
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Contact

 

 

Bleu Dot Energy

Wat is Blue Dot Energy?

Blue Dot Energy werd als eerste ontdekt bij bijvoorbeeld salamanders en zeesterren. Wanneer deze diertjes een ledemaat verliezen, groeit deze gewoon weer aan.  Wilhelm Reich, een wetenschapper, ontdekte in de jaren 70, van de vorige eeuw, dat deze Blue Dot Energy er voor zorgde dat het zelf herstellend vermogen van salamanders en zeesterren door deze energie in gang gezet werd. Met speciale apparatuur kan men deze energie ook zichtbaar maken in kleine blauwe puntjes.

Robert Rasmusson, de grondlegger van Regenesis® Healing Therapie, kwam erachter dat mensen ook in staat zijn om door middel van het aktiveren van de Blue Dot Energy het zelfgezend vermogen van  de cellen in gang te zetten. Deze methode is een van de weinige healing methodes die met positief resultaat wetenschappelijk onderzocht zijn op hun werking door het Bio-Energetisch onderzoekscentrum BEMG in Californië.

De Blue-Dot Energy ontstaat bij een bevrucht eitje als er 32 cellen zijn. Het eitje krijgt daarmee het eigen DNA profiel of ‘de blauwdruk’ mee. Deze blauwdruk blijft tot ong 5  maanden na de geboorte zichtbaar en meetbaar. Dit is noodzakelijk, omdat na de geboorte het kindje nog niet volledig volgroeid is. Organen en lichaamsfuncties moeten nog vervolmaakt worden. Baby’s kunnen bijvoorbeeld nog niet goed zien na de geboorte. De kleur van de ogen veranderd nog , de spijsverteringsorganen zijn nog niet volgroeid en de fontanellen sluiten zich later in het groeiproces na de geboorte. Na ong. 5  maanden is dit alles volgroeid en gaat de Blue-Dot Energie sluimeren en gaat over in een“ slaapstand“.

De Blue Dot Energy blijft wel aanwezig in de cellen al is het diep verborgen. Iedere cel in het lichaam wil door deze ‘blauwdruk’ altijd graag terug naar zijn oorspronkelijke perfectie. De cellen in ons lichaam kunnen van hun oorspronkelijke perfectie af gaan wijken  door allerlei invloeden  zoals bijvoorbeeld een ongeluk, ziekten, verdriet ,  trauma, slechte voeding, enz.) Hierdoor kunnen klachten  ontstaan. De therapeut stuurt  energie naar de blauwdruk in de "zieke“ cellen, en door deze te aktiveren zullen deze cellen regeneren.

De therapeut heeft geleerd eerst de Blue Dot Energy bij zichzelf op te wekken alvorens hij/zij de Blue Dot Energy gaat activeren bij de client. Deze energie wordt geheel pijnloos door middel van lichte aanraking overgedragen.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld