Praktijk voor Regenesis Healing en Voetreflex Therapie
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Contact

 

 

Voetreflexologie

Voetreflexologie, een veilige methode voor jong en oud!

Voetreflexologie is een drukpuntmassage die de uiteinden van de zenuw- en energiebanen op de voet prikkelt . Deze banen staan met alle organen en systemen in het lichaam in verbinding. Het masseren van deze reflexzones stimuleert de energieoverdracht en de afvoer van afvalstoffen en het ontspant het lichaam. Door deze behandeling wordt er aanspraak gemaakt op het zelfgenezend vermogen.

Met voetreflexologie kunnen vele klachten verminderd worden. De behandeling werkt in op het ademhalingstelsel, het bewegingsapparaat, het hart en de bloedvaten, maar ook het hormoonstelsel, lymfesysteem, spijsverteringsstelsel en het zenuwstelsel.

Ons fysieke lichaam wordt door de emotionele, mentale, energetische en spirituele aspecten van een mens beïnvloed. Daarom is het heel belangrijk om naast de lichamelijke conditie ook te kijken naar de emoties en gedragspatronen.

Door hiervan bewust te worden ondersteun je jezelf in het helingsproces.

Voor wie is voetreflexologie?

Voor iedereen, voor jong en oud, een veilig alternatief.

De behandeling.

De behandeling duurt ongeveer 3 kwartier tot een uur.

Kinderen krijgen vanwege hun ontvankelijkheid voor prikkels een kortere behandeling.Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld