Praktijk voor Regenesis Healing en Voetreflex Therapie
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Contact

 

 

Metamorfose Massage

Dit is een zachte massage van de voeten, handen en het hoofd. Door deze techniek kunt u lichamelijk en geestelijk veel baat hebben en een positieve levenshouding ontwikkelen. Vooral mensen die zich al langer in een vicieuze cirkel bevinden en hierdoor niet goed weten hoe hier uit te komen. Vaak hebben deze mensen het gevoel dat ze door deze massage een nieuwe weg in slaan.

Metamorfosemassage werkt op een diep niveau. Innerlijke veranderingen worden waargenomen als een subtiele verandering, een gevoel dat men een nieuwe richting vindt of een gevoel op de goede weg te zijn. Vaak zijn deze veranderingen onmerkbaar omdat de energie zich op een dieper niveau beweegt en het ons bijna ontgaat.

Toch kunnen er ook grote veranderingen plaats vinden. U bent ten alle tijden in staat die verandering aan te kunnen, dat evenwicht blijft altijd bewaard.

De levenskracht regelt de innerlijke beweging zodat er niets schadelijks kan gebeuren.

Robert St. John en Gaston Saint Pierre hebben een grote rol gespeeld in de metamorfose techniek. Robert St. John kwam tot de ontdekking dat veel mensen terugvielen in hun oude gedragspatronen en ook hun vroegere ziekte(n) terugkregen. Hij kreeg daarbij het gevoel dat bepaalde delen van de voet, in het bijzonder de reflexzones die corresponderen met de wervelkolom, ook de persoonlijke ontwikkeling in de baarmoeder weerspiegelen. Hij hechtte hier veel waarde aan, omdat volgens hem in deze periode veel van onze lichamelijke en geestelijke eigenschappen ontstaan. Zo kwam hij tot de conclusie dat het voor sommige mensen noodzakelijk is terug te gaan naar vroegere patronen, de problemen die in de vroegste levensfase zijn ontstaan en gecorrigeerd dienen te worden.

De behandeling.

Metamorfose massage is een techniek waarbij de behandelaar zich onthecht opstelt. U moet niets. U gaat lekker liggen/zitten, wat u wenst, en ontvangt de massage. In wezen fungeert de behandelaar slechts als katalysator. Er wordt verder niets beinvloed. De levenskracht van de client weet precies wat nodig is en zorgt zelf voor de verandering die nodig is. U mag zich heerlijk ontspannen!

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld