Praktijk voor Regenesis Healing en Voetreflex Therapie
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Contact

 

 

Regenesis® Healing Therapie

Wat is Regenesis® Healing Therapie?

Regenesis healing therapie is een energetische therapie die het celgeheugen aanspreekt en deze aktiveert zodat de cellen  zich weer gaan herinneren hoe hun oorspronkelijke perfectie was en daarmee het lichaam aanspreekt op het zelfgenezend vermogen.  Bij Regenesis wordt er gebruikt gemaakt van de Blue Dot Energy. De Blue Dot Energy die slapend in elke celkern ligt wordt als het ware weer wakker gemaakt door de therapeut die gericht energie stuurt naar de cellen. De cellen kunnen zich dan  gaan regenereren. Regenesis betekend letterlijk terug naar de oorsprong, of opnieuw geboren worden.

Bij welke problemen is Regenesis Healing Therapie een goede therapie?

 • Atlas correctie, hernia, scoliose en scheefstand, voorkeurshouding baby
 • Nek, rugwervels en schouderproblemen
 • Bekken instabiliteit, problemen aan benen, knieën en voeten, Sudeck dystrofie
 • Migraine, aangezichtspijn, spanningshoofdpijn
 • Fysieke trauma’s, whiplash
 • Emotionele trauma’s zoals burn-out, depressie
 • Reuma, artrose, MS, vermoeidheidssyndroom
 • Diabetes, hart- en vaatziekten
 • Long, maag, darmproblemen
 • Hoge bloeddruk, galstenen, nierstenen
 • ADHD, ADD, PTSS, autisme, angsten en fobieën
 • Oog- en oorproblemen, etc, etc.

Er wordt niets gemanipuleerd, gekraakt of gedraaid!

De therapeut heeft geleerd eerst de Blue Dot Energy bij zichzelf op te wekken alvorens hij/zij de Blue Dot Energy gaat activeren bij de client. Deze energie wordt geheel pijnloos door middel van lichte aanraking overgedragen. Voor meer informatie over Blue Dot Energy verwijs ik u naar het tabblad Bleu Dot energy.