Praktijk voor Regenesis Healing en Voetreflex Therapie
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Bianca

 Hallo, ik ben Bianca Dubbeling.

Sinds kort ben ik begonnen met mijn eigen praktijk nadat ik al langere tijd  in mijn familie, vrienden en kennisenkring mensen behandelde. Nu ben ik zover dat ik er  mijn werk van heb gemaakt.
In 1994 ben ik al begonnen met Reiki en Voetreflexzone therapie. Deze methoden gebruik ik al jaren bij het helpen van mensen in mijn directe omgeving. Omdat ik altijd fulltime gewerkt heb als boekhoudkundig medewerker en daarnaast ook moeder ben, was er nooit tijd om er daadwerkelijk iets mee te gaan doen.

In oktober 2009 werd er bij mij dikkedarmkanker met uitzaaiingen naar long en lever en de lymfen in mijn longen gediagnostiseerd. Men gaf mij nog uiterlijk 20 maanden. Toen ik dit te horen kreeg wist ik dat ik een moeilijke weg in ging slaan. Ik ging braaf naar het ziekenhuis, maar zocht vrijwel direct mijn heil in alternatieve geneeswijzen. De combinatie werkte voor mij perfect waardoor ik al snel besloot om het zelf ook weer op te pakken en verder te gaan leren en hiermee andere mensen te helpen.

Ik ben begonnen met Regenesis Touch. Dit vond ik zo'n prachtige methode dat ik meteen de volledige opleiding Regenesis Healing Therapie ben gaan doen. 

Sinds september 2014 ben ik gecertificeerd Regenesis Healing Natuurgeneeskundig Therapeut.

Verder heb ik ook nog cursussen gedaan in Energy Balance/ Mind healing, Vlinder/Gezichts Massage en Metamorfose Massage. Hier heb ik ook certificaten van behaald.

Sinds 2015 heb ik ook het certificaat behaald van  voetreflexpressuur. Dit is een hele mooie aanvulling op de voetreflexzone therapie die ik in 1994 al behaald heb. Voor meer informatie over deze behandelingen klik dan hier!

Al deze methoden kunnen heel goed met elkaar gecombineerd worden of apart gegeven worden, met uitzondering van de metamorfose massage.

Het is fantastisch werk om te doen! Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld